Kerstdagen en de Jaarwisseling
Blijf op de hoogte en volg Tsjalling & Frank
27 December 2007 | Verenigde Staten, Washington, D. C.
Hier maar weer eens even een update aangezien dat alweer een tijdje is geleden. De kerst is inmiddels weer voorbij en we zitten allemaal weer met volle vreugde te wachten op het nieuwe jaar! Vandaar dat we toch nog maar even een paar plaatjes van de kerst hier erop hebben gezet. Een kerst is natuurlijk nix zonder kadootjes. Ook willen we bij deze even melden dat we van de 30ste december tot de 3e van januari niet aanwezig zijn voor respons. ;) We hebben een autotje gehuurd hier en gaan voor de jaarwisseling de 30ste naar MIAMI!!! Jawel! de stad vol met strand, zon en natuurlijk zee! We verblijven in een hostel, vieren daar de jaarwisseling (6 uur later dan in het o zo koude NL) en vervolgens gaan we de 3e weer richting ons huisje hier in Estero. Op de terugweg zijn we nog wel even van plan om naar het HardRock Casino te gaan. Wet moeten onze kosten gemaakt in Miami er uiteraard weer even compenseren.. ;)
Verder willen wij iedereen even bedanken voor alle berichtjes op ons weblog! We kijken elke dag en schieten emotioneel gezien even helemaal vol bij het lezen van jullie barmhartige bijdrage aan onze moeilijke perioden hier in Florida.
Verder allemaal alvast een goed nieuwjaar en tot 2008!!!!
27 December 2007 - 09:54
Steffen:
Ik heb wel heel veel medelijden met jullie. Vooral omdat Tsjalling mij nooit meer kan verbeteren met de Wii. Want Amria en ik zijn steeds aan het oefenen en zijn superprofs geworden.
Wij zijn gisteravond naar Hessel geweest; een fantastisch gratis concert in zn kroeg, met ook nog een optreden van zn dochter. Great man.................
kus van Stef. -
27 December 2007 - 10:07
Anneke/Bonneke:
Dat casino hebben jullie al achter de rug zo te zien. Of was dat alleen nog maar om ff te oefenen, voor het echte werk met oud en nieuw? Het ziet er allemaal weer prachtig uit boys,
groetjes en inderdaad nog heel veel sterkte gewenst in deze moeilijke, zware tijden voor jullie.......... -
28 December 2007 - 22:20
Masja:
Super! Maak er een mooi feestje van :) Alvast een gelukkig 2008. Geniet ervan! xx -
29 December 2007 - 14:34
Geke:
Ja dat werd wel weer es tijd. Ik wens jullie veel plezier de komende dagen en alvast LOKKICH NIJJIER! jongens. Wij gaan vanavond het 25-jarig huwelijksfeest van Pieter en Liesbeth vieren.
Groetjes Klaas en Geke. -
30 December 2007 - 11:17
Willem En Ada:
Wij wensen jullie heel veel plezier in Miami en een geweldige jaarwisseling,en een voorspoedig 2008 wees voorzichtig Groet Willem en Ada -
30 December 2007 - 21:56
Klaas En Joke:
hoi jongens,
zo dat is genieten zo te zien op de foto's en te lezen in jullie verslagen. Wij bereiden ons alweer voor op het bakken van de oliebollen morgenmiddag. En op het oudejaarsfeestje en het vuurwerk enz morgenavond bij jou thuis Tsjalling. We zullen je wel een beetje missen. Het begint hier weer een beetje te vriezen, Bonne wordt al zenuwachtig. Dus ligt er ijs wanneer hij naar jou toekomt dan............?
By the way FC Groningen al 4 wedstrijden achter elkaar gewonnen.
en al het goeds voor 2008 -
31 December 2007 - 17:49
Jan En Gjalt:
Heej tsjalling en frank,
een prettig en vooral een gezond 2008
toegewenst uit augustinusga!
en nog héél véél plezier toegewenst
Groetjes je neefjes Jan en Gjalt
tot gauw........... -
01 Januari 2008 - 10:17
Esmee:
Happy Newyear million dollar boys!
dat jullie nog heeeeeeel veel plezier zullen beleven in het mooie Miami en natuurlijk ook in Estero!
liefs,xxx -
01 Januari 2008 - 18:17
Mark En Marion:
Hey kerels!!
Een gelukkig nieuw jaar! Dat hebben jullie vast wel goed geviert in Miami! Heel veel plezier daar nog en werk ze straks in het nieuwe jaar he!
Mark en Marion
ohh jah, frank, pas je goed op mark straks als ie komt????? :P -
02 Januari 2008 - 10:33
Hallo jongens
Een goede reis terug naar estero en have fun en dan maar weer huizen verkopen nietwaar?Nou geniet ervan het is voorbij voor je het weet.groet en liefs -
02 Januari 2008 - 19:18
Esmee:
zo ist maar net!!;) (hierboven) hihi -
02 Januari 2008 - 20:57
Wolter En Roeli:
Een gelukkig nieuw jaar gewenst vanuit het koude friesland.
Geniet er daar nog maar even van.
groetjes -
05 Januari 2008 - 14:44
Kim :
heeej franky en tjalling!!
miami zit er op ofnie..vast en zeker wel leuk gehad!!hoorde net van esmeetje dat je (frank) weer gewonnen hebt met poker!!(y) super ja!!kun je nog meer dingen inslaan;) past alles nog in de koffer? of is het noodzakelijk om een nieuwe koffer aan te schaffen..nou guys have fun!!nog een maandje;) dan kun je je vriendinnetje weer zien..(zegt esmee);) haha..nou pokerse!!
greets kimster
07 Januari 2008 - 18:47
Bonne En Steffen En :
Kom op met die foto's van Miami boys; na al die vrije dagen kan er ook wel weer ff gewerkt worden aan de w-site lijkt me
groetjes -
08 Januari 2008 - 21:01
Rian Bloksma:
Hee Tsjalling!
Pap en ik kwamen toevallig Anneke en Mirjam tegen bij de Ikea :) Dus meteen maar even gevraagd hoe t met je gaat daar in Florida en of jullie een site bijhouden! Ziet er allemaal niet verkeerd uit..... Vooral een paar daagjes Miami is zeker niet verkeerd!
Heel veel plezier nog daar!
Kus, Rian en family!
09 Januari 2008 - 11:11
Einbert:
toch maar weer eens even gekeken hoe het ermee gaat daar in Florida. Natuurlijk allereerst een heel goed 2008 toegewenst zo te zien hebben jullie het goed naar de zin. Nog wat gewonnen in Miami?
Nog een paas weekjes, time flies, en dan alweer naar huis...
groeten
einbert -
09 Januari 2008 - 19:43
MiryaM En Manoah:
Hoooii...
hmmm ik weet het een beetje ERRUG laat maar jah...alsnog d beste wensen voor het jaar 2008!
tis wat he, ik en geen laptop en geen internet! mis egt weer heel wat! :p
maar goed Tsalling...je bent bijna weer terug...dan kennen we weer live gaan praten!! en dan kan je zien en merken wat die Manoah intussen allemaal heeft geleerd!
nou ik ag er maar weer van tussen...take care!
dikke kus van ons voor jullie! -
09 Januari 2008 - 19:52
Bonne:
Kennelijk is die trip naar Miami zo desastreus verlopen dat er geen fototje/verslagje vanaf kan. En frank heeft nogwel gewonnen met pokeren heb ik begrepen. Uit het feit dat Tsjalling hier geen melding van heeft gemaakt hebben wij de conclusie getrokken datie geen winst heeft geboekt.......... Maar dat het zo erg mis is gegaan datie kennelijk ook zn (herstel...... ONS!!!) fototoestel heeft vergokt hadden we niet in de gaten!!
Of moet er nu ECHT gewerkt worden en is een momentje voor de site er niet meer bij?
groetjes boys,
van Anneke Steffen en Bonne -
10 Januari 2008 - 09:27
Willem En Ada:
Hallo jongens,hoe zit het daar bij jullie?we horen niets meer op jullie site,we kijken elke dag zijn benieuwd naar jullie miami fotos kom op! 1 filmpje minder en het is gepiept.liefs van ons -
11 Januari 2008 - 20:15
Jeanine:
NOG EEN HAPPY NEWYEARRR!!!
Groetjes van Jeanine&Sven -
12 Januari 2008 - 12:18
Ceryan:
Een beetje laat (ai ai ai) Maar nog de beste wensen voor 2008! Hebben jullie een mooi feestje gehad? Geniet nog en werkze ;)
X