Welkom to Miami!
Blijf op de hoogte en volg Tsjalling & Frank
12 Januari 2008 | Verenigde Staten, Washington, D. C.
Hier dan eindelijk ons reisverslag van onze trip naar Miami. Het heeft weer even geduurd maarja we moeten natuurlijk ook een gaatje zien te vinden in onze overvolle agenda.
30 December stapten we in de auto op weg naar ons hostel in Miami. Na een lange reis eenmaal aangekomen in ons hostel, gelegen 100 meter van het strand en midden in het centrum van South Beach! Zijn we eerst maar even wat gaan eten en toen we weer terug kwamen op onze kamer boden onze kamergenoten ons 2 VIP passen aan voor The Mansion. Er zat dan ook niets anders op dan ons de eerste nacht meteen in het wilde nachtleven van Miami te storten.
Volgende dag lekker bijkomen op het strand in de zon en weer klaar maken voor de jaarwisseling. We hadden natuurlijk de nodige versnaperingen ingeslagen. De jaarwisseling gingen we samen met onze kamergenoten vieren op het strand bij de grote vuurwerk show. Dit was zeer geslaagd de foto's zeggen wel genoeg denk ik.
Na 2 dagen feestvieren hadden we even een rustdag ingelast. De laatste dag was het gek genoeg koud! En moesten we gekleed in spijkerbroek de deur uit!! Eerst zijn we met de auto door Star Island gereden de huizen van de sterren gefilmd. De 2e stop was Little Havana om te kijken hoe die Cubanen die lekkere sigaren maken. Dit was een hele opgave om een sigarenfabriekje te vinden aangezien iedereen alleen Spaans kan. Daarna zijn we naar de haven geweest en de Sea Aquarium van Miami. En als laatste stop natuurlijk HardRock Casino.
Hier waren de pokergoden Frank goed gezind, Tsjalling was iets minder bedeeld.
Na deze fantastische trip hadden we natuurlijk ook even de tijd nodig om weer op krachten te komen. Van Aldee mochten we deze week ook even wat rustiger aan doen omdat een vriendin van haar langs kwam. En hebben we een aantal klusjes gedaan zoals een mooi hekwerk gemaakt voor een client van haar. Zie foto's.
OK tot zover eerst maar weer, bedankt voor alle berichtjes en Nieuwjaars wensen!
Greetz All-in Franki and Tsja_AA
12 Januari 2008 - 17:09
Hey Boys
Mooi verhaal.
Maar jullie weten; eerst zien, dan geloven!
En volgens ons is er wat mis gegaan met de foto's. Ik kan ze niet in ieder geval niet vinden. Kan natuurlijk of aan mij liggen, of ...............???
We zien/horen graag waar we dit fenomeen aan moeten wijden, en dan reageren we wel weer ff,
groetjes en kus Anneke, Steffen en Bonne -
12 Januari 2008 - 17:18
HEEEEEERSTEL.........
Net wat te snel met mn reactie geweest, want terwijl ik het berichtje verstuurde kwamen de foto's tevoorschijn. Mooi, mooi,mooi! Mexicaans bier, Cubaanse sigaren en (Zuid)Amerikaans vuurwerk.... dus wat wil je nog meer. Goed gehad/genieten, zo te zien. Ik had jullie ook nog wel ff willen zien zweten op dat hekwerk trouwens, ter compensatie!
groetjes en nog veel plezier
Bonne -
12 Januari 2008 - 18:03
MiryaM & Manoah:
Hiii...
hoe issie dan!
leuk je mail te hebben gehad!
ik ben net weer terug uit het oh zo beruchte Assen :p
was f op de thee bij je ouders geweest en daaarna ff naar de opening van de nieuwe MDC-dansschool!
das maar 3 min. van station lopen nu!
dus we hadden weer een dagje van ons leven vandaag! Manoah in de draagzak...heerlijk!
in de trein terug vroeg een man of Manoah een jongen of een meisje was! SCHANDAAAAAAAAAAAALIG! heb ik dr zo opgedirkt met hoofddoekje en schoentjes met een strikje eraan...maar jah mensen he! maar goed ik ga er weer van tussen...heb ff gezondidg! dit is de eerste x dat ik ZONDER jou hier in NL gewoon wat heb besteld!! JAWEL!! BABYLON BABY! haha...ach mag ook wel een x!
maar goed ik wacht op je volgende mail!!
en maybe spreek ik je morgen JEEEEJ!
dikke *smakk* MiryaM en prinses Manoah -
12 Januari 2008 - 18:04
Ps: Miryam En Manoah:
MOOOOOOOOOIE FOTOS HOOR!!! -
12 Januari 2008 - 18:21
Geke:
He het ziet er weer heftig uit: een heel ander gezicht zo'n dikke havanna i.p.v. een stickie, maar het past beter bij jullie levensstijl daar zo te zien. Maar ook nog gewerkt met de handen zie ik: weer en dure woning veilig; daar komt geen hond meer binnen: vakwerk dat zie ik zo! Nog effe werke en dan is de afsluiting met Bonne en ... begreep ik.
Tot de volgende keer.
Groetjes, Geke. -
12 Januari 2008 - 18:34
Bonne:
3 x is scheepsrecht; nu heb ik ze allemaal (de foto's).
Conclusie: als de hypotheekcrisis echt doorzet en de huizenmarkt totaal instort is er toch nog hoop voor jullie. Het lijkt net of jullie (te midden van al die limo's en Ferrari's) echt een vak hebben geleerd boys; dat doet me deugd!!!!! -
12 Januari 2008 - 20:57
Alrik En Nicole:
heey Frank,
Goed naar je zin daar zien en lezen wij! Hartstikke leuk! Leuke optrekjes ook... ;-)
Nog heel veel plezier daar In de States!
Groetjes -
12 Januari 2008 - 23:12
Masja:
Heeey!
Mooi verhaal weer :) Super oud & nieuw gehad zie ik wel. In Groningen ook een mooi feestje gevierd! Succes nog met alles, nog even en dan ben je alweer in het koude Assen..
Liefs! -
13 Januari 2008 - 15:01
Willem En Ada:
HALLO BOYS,GEWELDIG HOOR ALLE FOTOS ZO HEBBEN WE WEER EEN INDRUK VAN JULLIE BELEVENISSEN DAAR.En nu met de opdrachten bezig want als Mark en Bonne komen,dan is het zo voorbij.
groet van ons allemaal. -
13 Januari 2008 - 18:33
Mark En Marion:
Hey kerels...
Nou zo te zien hebben jullie je wel vermaakt! Leuke foto's en knap staaltje werk hoor. (hek en pokertafel) Nou jongens geniet er nog ff van de laatste paar weken!
Groetjes
Mark en Marion -
16 Januari 2008 - 17:34
Aliwali:
haaaaii tsjall
daar was ik weer es met een berichtje, na jaren hehe
je vermaakt je nog prima zo te zien =) de foto's worden steeds beter, vuurwerk alles!
enne ik zie die tafel.. ik heb met kerst
ook leren pokeren hehe dus binnenkort
is het niet meer de nintendo wiii maar POKEREN!
Ik ga morgen op bezoek bij je
2 dametjes, ff gezellig mee eten
Manootje zag er heel cute uit bij de opendag van dansen
met der tijgerhaarbandje in!
genietse nog ff met jullie stinkie ass in de zon!
see ya soon xx alienne
17 Januari 2008 - 16:55
Esmee:
nou mannen vandaag nog precies 3 weekjes dat jullie ons weer terug zien..
Tgaat nu super hard, dus geniet er nog maar even lekker van!!
liefs,xxx -
18 Januari 2008 - 18:57
Manoah:
joepie bijna thuis!!
ik heb al geleerd van mama om me handjes omhoog te doen (in de zin van: HOERAAAAAAAA) dus als je mij komt opzoeken ben ik weer helemaal blij!!!
nou ik ga zo slapen!
hele dikke kus van je favoriete dochter whuhahaha xxx Manoah -
21 Januari 2008 - 05:45
Esmee:
van harte gefeliciteerd lieverd, dat je maar n grote jongen mag worden;) hihi
nou nu heb ik je wel op bijna elke manier die mogelijk is gefeliciteerd;)
KUSSSSS en tot snel:) -
21 Januari 2008 - 07:11
Hiep Hiep Hoera:
Hiep hiep hoera,van harte gefeliciteerd met je 21e verjaardag Frank.
Wat een bijzondere verjaardag,in amerika,zonder ons {snik}maar je bent zo weer thuis en dan heb je nog wat tegoed.
Ik verheug me al op ons weerzien,nou veel plezier vandaag,trakteer Tjalling en Aldee maar op taart.
de feliciaties van ons allemaal:opa en oma,Mark en Marion,Esmee,Willem en Ada. -
21 Januari 2008 - 07:46
BonneSteffenAnneke:
Hoi Franky,
Van harte gefeliciteerd met je verjaardag
en nog vele jaren 'al over the world'
groetjes
21 Januari 2008 - 12:26
Annemarie-bert:
frank van harte gefeliciteerd, en maak er nog een fijne dag van, groeten: am-b -
21 Januari 2008 - 19:48
Fam Boers:
Van harte gefeliciteerd frank!
tot snel!
groetjes -
23 Januari 2008 - 12:42
Dennis :
He Tsjalling
Hier een berichje uit Assen... Hoe is het daar? De foto`s vertellen inderdaad genoeg:)
Na al die mooie belevenissen kan ik niet achterblijven om te vragen waar jullie nu zijn? haha..
Ben benieuwd wat je allemaal geleerd hebt.
Groetjes Dennis
23 Januari 2008 - 18:57
Hey boys,
Nog precies 1 week en dan staan Mark en ik bij jullie en Aldee op de stoep.
We hebben er ongelooflijk veel zin in. Ik heb vandaag in overleg met Mark een chevrolet op mijn naam gehuurd, omdat ze in de JoeEsAai kennelijk geen auto's verhuren aan broekies onder de 25!!!
Kortom over een week scheuren we met zn 4tjes over 's Heren wegen, oftewel de Highways of The States,
groetjes
AnnekeSteffenBonne